Vahva ja lihtsalt valmiv moodus, kuidas valmistada juustutäidisega
hakkliharull, mis omakorda peekonisse keeratud. Tulemuseks on
maitseküllane ja toitev grilliroog, mis teeb meele rõõmsaks nii suurtel
ja väikestel, lisaks sellele täidab see ka hästi kõhtu. Hakkliha
maitsestamiseks lisa sellele veidi Maggi Texicana vürtsikat salsakastet.
Peekonist ja juustust lisandub veel täiendavaid maitsenüansse, seetõttu
pole maitseainetena peale soola ja pipra suurt midagi vaja lisada.

Juustutäidisega veisehakkliharull peekonis
4-le
Valmistamisaeg: 35 minutit
500 g seguhakkliha
3-4 sl Maggi Texicana Salsa Extra Hot kastet
1 muna
4 juustupulka
200 g peekonit, õhukeste ribadena
Soovi korral värsket hakitud peterselli või murulauku
Soola ja pipart
Sega
hakkliha muna, salsakastme ja soola ning pipraga. Laota
majapidamiskilele üksteise kõrvale õhukesed peekoniviilud.
Peekoniribadele laota hakkliha ning selle keskele säti juustupulgad.
Rulli majapidamiskile abil hakkliha koos juustuga peekoni sisse. Suru
rull võimalikult tihedalt kokku. Lõika ca 7-10 cm suurusteks juppideks.
Grilli kuumal grillil igast küljest kokku ca 15-20 minutit, kuni rull on
läbi küpsenud. Lõpupoole võib seda küpsetada veel kaane all ja vaiksel
kuumusel. Serveerides lisa värskeid ürte ja paku juurde ketšupit.

Postitus sündis koostöös Maggiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.