Vahel tahaks midagi tõeliselt head, aga pole aega suuremat toidutegu ette võtta. Sellisel hetkel võib teha endale ühe hõrgu ja maitsenaudingut pakkuva võileiva, kus kohevale täistera crossaintile on täidiseks sätitud kanafileesink ja kreemjas ning külluslik Turek camembert juust. Puhta koostisega naturaalne camembert on väga maitsev lisand erinevatele võileibadele. Hea oleks juustu enne veidi aega toasoojas hoida, et tema kreemjas oleks eriti hästi välja tuleks. Hapukasmagus pohlamoos on kreemjale juustule ideaalne lisand, mis moodustab väga mõnusa maitsekoosluse.
Croissant camembert juustu, kanafilee ja pohlamoosiga
Portsjonit 2
Koostisosad
- 2 täistera croissanti soovitavalt võiga
- 125 g Turek Camembert juustu
- 6 viilu kanafileesinki
- 4 tl pohlamoosi
- Toorjuustu
- Frillice salatit
Valmistamine
- Lõika croissant horisontaalselt pooleks. Määri mõlemale poolele toorjuustu. Tõsta alumisele poolele frillice salatileht. Sinna peale tõsta 3 viilu kanafileesinki ja 3-4 viilu camembert juustu. Viimistle kõik pohlamoosiga ja suru siis kergelt ülemine poolt võileivale peale. Naudi koos kohvi või teega hommiku- või õhtueineks või kergeks vahepalaks.
Postitus sündis koostöös Turek juustudega.
Vasta