Kui vahel tuleb jälle peale see tunne, et tahaks midagi head, aga ei ole mahti tundideks kööki sulguda või siis lahutab sind külaliste saabumisest õhukesed mõnikümmend minutid, siis tasub panustada avokaado-majoneesikreemi ja graavilõhega suupistetele. Piinlikult lihtsa vaevaga saad tulemuseks tõeliselt hõrgu suutäie. Eeldused on lihtsad: käepärast peaks olema kreemine parajalt küps avokaado, korralik kreemine majonees nagu näiteks Gourmet Clubi naturaalsetest koostisainetest valminud Dijon sinepiga majonees ja hea värske graavilõhe. Või ka külmsuitsulõhe. Siis polegi vaja muud, kui saiade või leibade krõbedaks röstimise ajal avokaado-majoneesikreem kokku suristada ja siis kõik komponendid kokku sättida. Särtsakust aitavad lisada veel kapparid ja mõnus suupiste ongi valmis.
Krõbedad suupistesaiad avokaado-majoneesikreemi ja graavilõhega
Koostisosad
- 8 viilu õhukest baquette või palaleiba
- 2 tk keskmise suurusega avokaadot
- 100 g Gourmet Clubi majoneesi Dijon sinepiga
- Laimimahla
- Soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
- 200 g graavilõhet viilutatuna
- Kappareid
- Idusid
- Oliiviõli
Valmistamine
-
Piserda saiaviilusid oliiviõliga ning rösti siis ahjus kuldseks
ja krõbedaks. Võid saiu ka pannil oliiviõlis röstida. Jahuta saiad. Tõsta tükeldatud
avokaado koos majoneesiga blenderisse või purustajasse, lisa laimimahla ning
soola ja pipart ning töötle siis ühtlaseks kreemiks. Maitsesta lõplikult. Tõsta
igale saiale avokaado-majoneesikreemi, sinna peale säti graavilõhe viilud. Viimistle
kapparite, idude ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Soovi korral nirista
peale veel oliiviõli.
Postitus sündis koostöös Gourmet Clubiga.
Vasta