Maitseainetega koos pruunistatud või on väga maitsev kaste Viči lihaga hinkaalidele. Pruun või tekib võis oleva kuivaine karamellistumisel ja seetõttu...
Argipäeva sobivad road, Kana- ja lihatoidud, Lastele sobivad toidud, Pastad ja risotod, Retseptid
Hinkaalid pruuni või kastmega
Argipäeva sobivad road, Eelroad, Piduroad, Retseptid, Soolased küpsetised
Julgelt juustune juustupirukas
Magusad küpsetised, Magustoidud, Retseptid
Tarte Tatin ehk tagurpidi õunakook
Argipäeva sobivad road, Eelroad, Retseptid, Salatid, Taimetoidud
Röstitud kõrvitsa salat krõbedate juustupallidega
Argipäeva sobivad road, Kastmed, Retseptid, Salatid, Tervislikud toidud
Kolm lihtsat salatikastet Oilika külmpressitud õlidega
Argipäeva sobivad road, Kana- ja lihatoidud, Piduroad, Retseptid
Hanger steik
Argipäeva sobivad road, Eelroad, Hommikusöögid, Piduroad, Retseptid, Suupisted
Krõbedad camembert juustuga ahjusaiad
Argipäeva sobivad road, Kana- ja lihatoidud, Kastmed, Piduroad, Retseptid
Osso buco vasikakoodist
RETSEPTID JA MUUD POSTITUSED
Viimased postitused
Julgelt juustune juustupirukas
Juustupirukad on jahedal ajal mõnusaks tee- või kohvikõrvaseks nii suupistelaual kui ka lihtsalt sõpru võõrustades. Džiugase erineva laagerdusastmega juustud sobivad...
Tarte Tatin ehk tagurpidi õunakook
Tagurpidi küpsenud karamelline Prantsuse õunakook on üle ilma kuulus tegija ja praegusel hullumeelsel õuna-aastal igati kohane idee, kui tekib soov...
Röstitud kõrvitsa salat krõbedate juustupallidega
Magus mesine röstitud kõrvits on väga maitsev lisand sügistalvistele salatitele. Võimalusel tasub eelistada kindlasti muskaatkõrvitsat, mille viljaliha on tihkem ja...
Kolm lihtsat salatikastet Oilika külmpressitud õlidega
Köögis toimetades on hea õli alati kohustuslik. Minul on alati pliidi kõrval valik erinevaid õlisid ja vastavalt siis toidule lisan...
Hanger steik
Hanger steik on mõneti ehk vähetuntud, aga samas väga väärt veise lihatükk, millega tasuks kõigil lihasõpradel kindlasti tutvust teha. See...
Krõbedad camembert juustuga ahjusaiad
Krõbedad ahjus röstitud ja kreemise Turek camembert juustuga leivad on maitsvad juba niisamagi, aga eriti mõnusad on nad siis, kui...
Osso buco vasikakoodist
Osso buco on Itaalia köögi üks staare, mis nüüd juba ammu üleilma kuulsaks saanud. Osso buco puhul on võtmesõnaks veise-...
Mahlane Õunastruudel võiga Pärmi-lehttainaga
Selleaastane pisut hullumeelne õunasaak viib kõik küpsetiste mõtted õunakookidele. Minu vanavanaema armastas ikka öelda, et jumal õnnistagu, aga pidagu piiri....
Täistaimne suvikõrvitsa carpaccio
Suvikõrvitsate hooaeg kestab ja tark aednik korjab suvikõrvitsad ära enne, kui need üle kasvavad. Eks teame me kõik neid naabreid,...
MAisikana ja maisitibu
Erksalt kollase värviga maisikanad ja maisitibud ei ole meil liialt levinud tooraine, kuigi tegelikult oleks maisi peal kasvanud magusa lihaga...
Juustune röstitud tomati supp
Hetkel on tomatihooaeg täies hoos ja sada toitu tomatist on igata asjakohane teema. Kui esmalt tomatitega niisama maiustatud, tomatihoidised tehtud...
BLOGI LUGEJAD ON KIRJUTANUD
Svea
Issand kui hea! Super! Hea, et ma selle retsepti just valisin, et esimest korda teha ise müslit, rohkem poest ma seda kindlasti ei osa. Ülimaitsev! Täna siis õhtusöögiks ja homme hommikusöögiks 🙂 Aitäh retsepti eest!
Elnara
Suur tänu mõnusa retsepti eest ja samuti julgustamast katsetada loomalihaga! Valisin veisekoodi ja eeltöötlust tegin Teie osso bucco retsepti järgi. Liha tuli pehme ja mahe, eriti maitses aga kapsas, mis muutus iga päevaga aina paremaks. Ilusat ja maitsvat uut aastat!
Riin
Mees ütles täna et see on vist parim kook mis sa kunagi teinud oled…seega kiidusõnad ja tänud väga hea retsepti eest! Tuleb kindlasti peatselt kordamisele…kuniks kõrvitsat