Rikkalik ja maitseküllane Iiri jõulukook porteriga on midagi sellist, mis sümboliseerib hästi jõuluaegset pühademeeleolu ja on kindlasti kõikide magusasõprade jaoks...
Magusad küpsetised, Piduroad, Retseptid
Iiri jõulukook Porteriga
Eelroad, Leib ja sai, Piduroad, Retseptid, Soolased küpsetised
Rebitav jõulusai juustu ja ürtidega
Eelroad, Kala- ja mereannitoidud, Piduroad, Retseptid, Salatid, Suupisted
Kasukapärg ja täidetud munad heeringaga
Argipäeva sobivad road, Eelroad, Kala- ja mereannitoidud, Retseptid, Salatid
Vahemereline heeringasalat päikesekuivatatud tomati ja kartuliga
Magusad küpsetised, Piduroad, Retseptid
Pehme piparkook
Eelroad, Kala- ja mereannitoidud, Piduroad, Retseptid, Suupisted, Tervislikud toidud
Heeringasuupisted peedipihvi ja hapukoorekreemiga
Eelroad, Kana- ja lihatoidud, Kastmed, Piduroad, Retseptid, Suupisted
Pekingi part. Lihtsam, kui arvata oskad
Eelroad, Lastele sobivad toidud, Leib ja sai, Retseptid, Soolased küpsetised
Focaccia
RETSEPTID JA MUUD POSTITUSED
Viimased postitused
Rebitav jõulusai juustu ja ürtidega
Üks mõnus juustune küüslauguga kuusekujuline kuklisai on igati kohane advendiajale ja ka jõululauale sättimiseks. Valmistada ei ole seda keeruline, tuleb...
Kasukapärg ja täidetud munad heeringaga
Läheneb kolmas advent (kas tõesti juba!) ja jõulumeeleolu kogub järjest tuure. Kui ringi jalutada, siis on näha, et paljudel on...
Vahemereline heeringasalat päikesekuivatatud tomati ja kartuliga
See on nüüd üks teistmoodi, aga väga mõnusa maitsekooslusega variant heeringasalatist. Kui kartul on heeringasalatis sage külaline, siis rammusa heeringafileega...
Pehme piparkook
Jõulud ja piparkoogilõhn käivad ikka käsikäes ja õige jõuluootuse tekitab just magusvürtsikas aroom, mis ahjust piparkooke küpsetades üle tubade laotub....
Heeringasuupisted peedipihvi ja hapukoorekreemiga
Advendiaeg on käes ja mõtted hakkavad järjest rohkem eesootavatele pühadele lipsama. Loomulikult ka sellele, mida pidulikel hetkedel kas siis sõprade...
Pekingi part. Lihtsam, kui arvata oskad
Pekingi part on Hiina pealinnast pärit nüüdseks üleilma kuulus hõrk roog, kus pearollis on krõbeda nahaga magusvürtsises marinaadis küpsenud part,...
Focaccia
Focaccia on mõnusalt õhuline ja pitsiline Itaalia lame leib. Vahel kutsutakse samalaadset saia ka valgeks pitsaks, aga rohkem on see...
Lambalihaga hinkaalid Satsebali kastmega
Satsebali kaste on Gruusia köögist pärit sealkandis väga levinud kaste, mis sobib hästi lihaga, aga ka kartuliga ja loomulikult ka...
Heeringamääre ehk Forshmack
Forshmack või ka vorshmak või vorschmack (heal lapsel mitu nime, eksole) on Juudi, Ida-Euroopa, Saksamaa ja ka Soomega seostatav soolatud...
Kreemine bataadi püreesupp krõbedate kalapulkadega
Mõnusalt kreemine ja magusa alatooniga bataadi püreesupp on maitsev ja toitev supp ning tavapäraste krutoonide asemel võib siia supile sättida...
Shaksouka lambalihast hinkaalidega
Põhja-Aafrika või Iisraeli (nagu heade asjadega ikka kipuvad kõik seda enda omaks pidama) päritolu shakshouka on just mida sellist, mis...
BLOGI LUGEJAD ON KIRJUTANUD
Svea
Issand kui hea! Super! Hea, et ma selle retsepti just valisin, et esimest korda teha ise müslit, rohkem poest ma seda kindlasti ei osa. Ülimaitsev! Täna siis õhtusöögiks ja homme hommikusöögiks 🙂 Aitäh retsepti eest!
Elnara
Suur tänu mõnusa retsepti eest ja samuti julgustamast katsetada loomalihaga! Valisin veisekoodi ja eeltöötlust tegin Teie osso bucco retsepti järgi. Liha tuli pehme ja mahe, eriti maitses aga kapsas, mis muutus iga päevaga aina paremaks. Ilusat ja maitsvat uut aastat!
Riin
Mees ütles täna et see on vist parim kook mis sa kunagi teinud oled…seega kiidusõnad ja tänud väga hea retsepti eest! Tuleb kindlasti peatselt kordamisele…kuniks kõrvitsat