Maisipaneeringus kananagitsad on roog, mis on paljude laste jaoks lemmiku staatuses. Selle roa plussiks on ülim lihtsus ja kiirus ehk siis ilma suurema vaevata saab valmistada väga maitsva lihatoidu. Kui tahad aga täiuslikku tulemust, siis tuleb eelmisel päeval väike lisaliigutus teha ja kanafilee tükid kas maitsestama jogurtisse või keefiri sisse marineerima panna. See on uskumatu, millise mahlase ja maheda maitse annab piimatootes marineerimine kanalihale.

Maisipaneeringut võib aga maitsestada Maggi kanamaitseainega, mis lisab nagitsatele nii kergelt teravat nüanssi, kui ka India köögile omast magusat vürtsikust. Maggi kanamaitseaine on hästi maitseküllane segu karrimaitseainest, erinevatest ürtidest, küüslaugust, magusast punasest paprikast ning veel mitmest lisandist, mis annavad tulemuseks nüansirohke maitseainesegu.

Vürtsikad kananagitsad maisipaneeringus
4-le
Valmistamisaeg: 30 minutit
2 broilerifileed
1 dl maitsestamata jogurtit või keefiri
2 dl mittemagusaid maisihelbeid
2 tl Maggi kana maitseainet
praadimiseks õli või õli/või segu
Lõika kanafilee pikkupidi kas kaheks või kolmeks ribaks (sõltuvalt filee suurusest) ning siis ristipidi suupärasteks tükkideks. Pane kanafilee tükid kaussi ning sega kas maitsestamata jogurtiga või keefiriga läbi. Jäta seisma soovitavalt üleöö. Järgmisel päeval alusta sellest, et purusta köögikombainis maisihelbed. Ära päris jahuks lase, väikesed maisihelveste tükid jäävad hamba all mõnusalt krõbedad. Kalla maisihelbepuru kaussi või taldrikule ning sega juurde veidi Maggi kana maitseaine. Veereta kanafilee tükke maisipaneeringus ning suru niipalju paneeringut külge, kui võimalik.
Kuumuta pannil õli ning prae üsna rohkes õlis kananagitsaid seni, kuni nad on kaunilt kuldpruunid. Tõsta pannilt küpsetuspaberile nõrguma.

Retsept valmis koostöös Maggiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.