Pealetungival viiruste hooajal tuleb teha täiendavaid pingutusi, et keha vastupanuvõimet turgutada ja immuunsüsteemi heas töökorras hoida. Heaks nipiks on sellisel ajal võimalikult palju C-vitamiini sisaldavaid toite tarbida ning kindlasti võiks igapäevasele toidulauale kuuluda ka probiootilised toidud. Meie oma hapukapsas on üheks selliseks tervist toetavaks toiduks, mis aitab tänu piimhappebakteritele meie oma keha häid baktereid toetada ja võitlusvalmina hoida. Teatavasti on hästi toimiva immuunsüsteemi üheks võtmesõnaks soolebakterite hea tervis. Kuumutamata kujul hapukapsast süües lisad oma toidulauale probiootilisi baktreid, kes toetavad sinu kehaomaseid soolebaktereid. C-vitamiinist pungil pomelo ja granaatõun lisavad omalt poolt veel korraliku vitamiinilaksu ja nii võid kindel olla, et iga viirus sind küll murda ei suuda.

Vitamiinisalat hapukapsa, pomelo ja granaatõunaga

Aeg kokku 10 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

  • 500 g hapukapsast
  • 1 pomelo
  • 1 punane greip
  • 1 granaatõun
  • 2 sl vedelat mett
  • 3 sl oliiviõli

Valmistamine

  • Puhasta pomelo ja greip kelmetest ja tükelda suupärasteks tükkideks. Puhasta granaatõun seemnetest. Tõsta kaussi hapukapsas, pomelo ja greip. Sega omavahel mesi ja oliiviõli ja kalla siis salatile peale. Sega läbi ja maitsesta lõplikult. Vastavalt sellele, kui hapu on hapukapsas lisa mett kas rohkem või vähem. Magus aitab haput maitset tasakaalu sättida.

Postitus sündis koostöös Barboraga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.