Peale ohjeldamatut munade värvimist on kindlasti paljudel vaja lahendada nüüd see väike mure, et mida nende korvitäite keedetud munadega peale hakata. Munavõi on ju mõnus, aga palju sa seda ikka süüa suudad. Täpselt sama mõttetegevus on tabanud igal kevadel ka meid ja üheks lahenduseks, kuidas keedumunade ülejäägi probleemi lahendada, on hästi kevadine salat keedetud muna, avokaado, redise ja kurgiga. Muna ja avokaado kooslus on lihtsalt suurepärane! Mina hakkisin salatisse sisse veel turult toodud karulauku ja no väga mõnus kombo sai! Kui karulauku käepärast ei ole, ajab asja ära ka roheline sibul. Sellist salatit võid süüa mustal leival või iseseisva roana.

Eks selline vaatepilt avaneb paljudes kodudes peale lihavõtteid. Ilusad munad, mis tuleks nüüd ka ära süüa

Kreemine salat keedetud muna, avokaado, kurgi ja redisega

Aeg kokku 8 minutes
Portsjonit 2

Koostisosad

  • 3-4 keedetud muna tükeldatuna
  • 3 küpset avokaadot tükeldatuna
  • 3 lühikest kurki või väiksem pikk kurk tükeldatuna
  • 4-5 redist viilutatuna
  • 2-3 sl majoneesi
  • Värsket hakitud karulauku või rohelist sibulat
  • Soola ja pipart
  • Sidrunimahla

Valmistamine

  • Tõsta kaussi tükeldatud keedetud muna koos avokaado, kurgi ja redisega. Lisa majonees ja karulauk või roheline sibul. Sega läbi ning maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Naudi kas iseseisva roana või leivakattena.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.