Ei tea, kas kõikides peredes on nii, aga meil kipub olema küll nuudliroa päev peres pidupäev. Keegi ei virise ega jorise ja plussiks on see, et nuudlitega kombineeritult süüakse ära ka paras ports köögivilju, mis niisama juurde pakutuna võiksid laste poolt jääda üsna leige vastuvõtu osaliseks.

Pad Thai nuudlid on üks tuntumaid ja armastatumaid Tai köögi roogi, milleta Tai köök ei oleks täiuslik. Hea lihtne ja kiire valmistada ning maitsev nii argipäeval kui pühapäevalõunaks. Kõige enam aega nõuab köögiviljade ribastamine, mida on kõige lihtsam teha kartulikoorijaga sarnaneva tööriista abil, millega köögiviljadest saab lihtsalt õhukesi ribasid tõmmata.

Pad Thai nuudlid kana ja köögiviljadega

Aeg kokku 30 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

  • 1 pakk Thai Choice riisinuudleid
  • 400 g nahata ja kondita kana kintsuliha või kanafileed tükeldatuna
  • 1 porgand ribadena
  • 1 punane paprika ribadena
  • 300 g Hiina kapsast ribadena
  • 1 muna
  • Õli praadimiseks
  • Hakitud rohelist sibulat ja idusid
  • 1 dl maapähkleid jämedalt hakituna
  • 1-2 sl Thai Choice Sriracha kastet

Kaste:

  • 2 sl Thai Choice riisiäädikat
  • 2-3 sl suhkrut
  • 2 sl Thai Choice sojakastet
  • 2 sl Thai Choice kalakastet

Valmistamine

  • Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele. Sega kokku kastme ained.
  • Kuumuta pannil õli ja pruunista kanaribad õlis. Lisa Hiina kapsa, paprika- ja porgandiribad ja prae pannitäit 1-2 minutit. Klopi muna lahti, nihuta pannitäis servade poole ja libista muna panni keskossa. Lase kiirelt hüübida ja sega siis muna laiali.
  • Lisa pannile ka nuudlid ja kaste. Kuumuta kiiresti läbi. Serveerides puista peale maapähkleid, hakitud rohelist sibulat ja idusid. Serveeri kohe ja serveerides paku juurde sriracha kastet.

Postitus sündis koostöös Aasiamatsed.ee lehega, kust leiab ka kõik vajaminevad maitseained ja kastmed Pad Thai valmistamiseks.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.