Peale jõulude ja aastavahetuse pidusöömaaegu on aasta alguses tark veidi kergemalt võtta ja vahelduseks oma menüüsse rikkalik valik taimseid toite...
-
Argipäeva sobivad road,Retseptid,Taimetoidud,Tervislikud toidud
Täistaimne porgandi-bataadipuder läätsede ja odrakruupidega
-
Magusad küpsetised,Magustoidud,Retseptid
Moonitäpiline sidrunikeeks sidruniglasuuri katte all
-
Argipäeva sobivad road,Eelroad,Kana- ja lihatoidud,Lastele sobivad toidud,Piduroad,Retseptid,Suupisted
Salatilehtedelt serveeritud krõbedad riisinuudlid vürtsika veisehakklihaga
-
Argipäeva sobivad road,Eelroad,Retseptid,Taimetoidud,Tervislikud toidud
Röstitud rooskapsas vürtsikas kastmes. Hoiatus! Sõltuvust tekitav
-
Eelroad,Retseptid,Salatid,Taimetoidud,Tervislikud toidud
Vitaamiinisalat Tsitruste, fenkoli ja pistaatsiapähklitega
-
Magustoidud,Retseptid,Taimetoidud
Vanillitäpiline ja valges veinis hautatud pirn
-
Magustoidud,Piduroad,Retseptid,Taimetoidud
Hõõgveinis kümmelnud jõuluvürtsised pirnid
-
Argipäeva sobivad road,Retseptid,Supid
Seljanka ehk supp selleks puhuks, kui on vaja liha ära kasutada
RETSEPTID JA MUUD POSTITUSED
Viimased postitused

Moonitäpiline sidrunikeeks sidruniglasuuri katte all
Mooniseemned ja sidrun on maitsekooslus, mis naljalt alt ei vea. Vastupidi, sõltuvussuhe on tänu täiuslikult kokkusobivatele maitsetele kiire tekkima. Siin...

Salatilehtedelt serveeritud krõbedad riisinuudlid vürtsika veisehakklihaga
Krõmpsuvatel salatilehtedel serveeritud krõbedaks frititud peenikesed riisinuudlid koos parajalt vürtsika hakklihaga on mõnus amps, mis tavaliselt kaob laualt loetud minutitega....

Röstitud rooskapsas vürtsikas kastmes. Hoiatus! Sõltuvust tekitav
Rooskapsas või ka Brüsseli kapsas on paljude jaoks seotud traumaatiliste lapsepõlvemälestuste või ebameeldivate kogemustega, kui poolvägisi tuli endale need väikesed...

Vitaamiinisalat Tsitruste, fenkoli ja pistaatsiapähklitega
Ma ei ole kardetavasti ainuke, kellel peale pikki pühi ja mitmeid pidusööminguid saabub aasta alguses see aeg, kus isud käivad...

Vanillitäpiline ja valges veinis hautatud pirn
Olen nüüd kuidagi pirnilainele hulpima jäänud ehk siis järjestikku tuleb juba teine pirnipostitus. Selle põhjus on lihtne. Pühadeajal kipub niikuinii...

Hõõgveinis kümmelnud jõuluvürtsised pirnid
Hõõgveinis pošeeritud pirnid on iga jõululaua staar ja samas ka perenaisele pidulaua planeerimisel kergenduseks, sest nende valmistamine on ilma liialduseta...

Seljanka ehk supp selleks puhuks, kui on vaja liha ära kasutada
Seljanka supp on ajatu klassik. Meie kodus satub sageli just siis menüüsse, kui on vaja ära kasutada eelmisest päevast järele...

Ahjupeedi-läätsesalat kitsejuustuga ja stroobikastmega
Peedisalatid on meil alati au sees olnud. Kombinatsioonis sageli koos kitsejuustuga magushapuka kastmega, mis peedi maitse hästi ilusa maitseraamistuse annab....

Pardifilee punase hapukapsa, punase veini-granaatõuna kastme ja krõbedate kartulitega
Järgmisel nädalal ongi jõulud ja nüüd oleks küll tagumine aeg oma mõtteid jõululaua katmise suunas sättima hakata. Sel aastal on...

Jõhvikatäpiline sidrunikook valge šokolaadi glasuuriga
Aeg on nüüd küll juba niikaugel, et tuleb hakata mõtteid vaikselt jõulusemaks sättida. Juba järgmisel nädalal ongi see tähtis päev...

Sidrunikook või pisarakook. ajatu klassik
See kook on meie pere jaoks tõeliseks klassikaks saanud. Need kümned sünnipäevad, kus just seda kooki tellitud on ja lõputud...
BLOGI LUGEJAD ON KIRJUTANUD
Svea
Issand kui hea! Super! Hea, et ma selle retsepti just valisin, et esimest korda teha ise müslit, rohkem poest ma seda kindlasti ei osa. Ülimaitsev! Täna siis õhtusöögiks ja homme hommikusöögiks 🙂 Aitäh retsepti eest!
Elnara
Suur tänu mõnusa retsepti eest ja samuti julgustamast katsetada loomalihaga! Valisin veisekoodi ja eeltöötlust tegin Teie osso bucco retsepti järgi. Liha tuli pehme ja mahe, eriti maitses aga kapsas, mis muutus iga päevaga aina paremaks. Ilusat ja maitsvat uut aastat!
Riin
Mees ütles täna et see on vist parim kook mis sa kunagi teinud oled…seega kiidusõnad ja tänud väga hea retsepti eest! Tuleb kindlasti peatselt kordamisele…kuniks kõrvitsat