Mõnus kreemine ja hästi lihtsa vaevaga valmiv kalamääre, mis sobib nii hommikusöögilauale kui ka vajadusel pidutoiduna suupistetena serveerituna. Siin kalamäärdes võib kasutada erinevaid Philadelphia toorjuuste. Kes soovib puhast maitset, võib kasutada naturaalset toorjuustu.Samas sobib sinna kooslusesse väga hästi ka murulaugu toorjuust, mis annab lõhekreemile mõnusa lisamaitse. Katsetada võib ka teiste maitsetega, nii leiab igaüks endale lemmiku koosluse.

Suitsulõhe-toorjuustu määre

Kogus: 4-le

2 pk Philadelphia toorjuustu (sobib nii naturaalne kui murulauguga toorjuust)

200 g kuumsuitsulõhet, väiksemaks tükeldatuna

2-3 sl rammusat majoneesi

paar peotäit värsket hakitud tilli

soola ja pipart

soovi korral sidrunimahla või sidrunipipart

Lõhemarja (soovi korral)

Sega toasoe toorjuust lõhetükkide, majoneesi, tilli, soola ja pipra ning soovi korral sidrunimahla või sidrunipipraga. Sega kõik läbi ja säti maitsed parajaks.

Serveeri musta leiva või röstsaiaga. Pidulaual võid seda määret serveerida korvikeste või profitroolide sees või väikestel suupisteleibadel. Eriti luksusliku lõppviimistluse jaoks võid igale leivale tõsta veel veidi kalamarja.

Postitus sündis koostöös Philadelphia toorjuustudega.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.