Hot dog on laste lemmik, kuigi tegelikult isutab vahel kõigil ühe tummise suutäie järele, kus koheva saia vahele end mahlane vorst peitnud. Säti grillitud toorvorstile seltsi värsket soolakurki ja hot dogide klassikut ehk ketšupi ja hapukoorekastet, millele võid lisada veel veidi purustatud küüslauku, kui armastad särtsakamaid maitseid. Tegelikult on hot dogiga nii, et võid serveerida nii saia, vorstid kui ka kastmed ja muud lisandid eraldi lauale ja siis igaüks kombineerib endale meelepärase suutäie täpselt oma eelistustest lähtudes. Sellised toorvorstikestega saiad sobivad väga hästi näiteks suvisele laste sünnipäevapeole.

Pildistamise juures aitas mind modellitööga mu armas vennatütar

Hot dog Oskari laste grillvorstiga.

Aeg kokku 15 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

  • 4 Oskari laste toorvorsti
  • 4 hot dogi saia
  • 2-3 värsket soolakurki õhukeset viilude või ribadena
  • Salatilehti

Hapukoore-ketšupikaste

  • Hapukoore-ketšupikaste:
  • 1 dl paksemat hapukoort
  • 2-3 sl ketšupit
  • 1 küüslauguküüs hakituna või purustatuna
  • Veidi majoneesi soovi korral

Valmistamine

  • Kastme valmistamiseks sega kausis hapukoor, ketšup ja küüslauk. Kui soovid, lisa ka veidi majoneesi.
  • Grilli toorvorste kuumal grillil, kuni need on parajalt küpsenud. Lõika hot dogi saiad horisontaalselt pooleks ja määri mõlemale poolele hapukoore-ketšupi kastet. Säti alumisele saiale rohelise salati viil, soolakurgiviilud ja grillitud toorvorst. Nirista vorstile peale veel ketšupit ja/või sinepit. Säti paika saia pealmine pool. Suru pooli kergelt kokku ja serveeri kohe.

Postitus sündis koostöös Oskar Lihatööstusega.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.