Suvisel grillihooajal tasub valmistada mõnusaid kana-köögivilja grillvardaid. Kikkomani meega Teriyaki BBQ kastmes marineeritud kana ja köögiviljad küpsevad koos vardas maitsvaks grillroaks. Võid marinaadis kasutada nii Kikkomani BBQ teriyaki kastet või ka lihtsalt Kikkomani teriyaki kastet. BBQ kaste on pisut suitsusema maitsenüansiga. Soolasust lisa marinaadile sojakastmega. Sama marinaadiga võid küpsemise ajal kanaliha ja köögivilju veel täiendavalt pintseldada. Tulemus jääb mõnusalt külluslik ja parajalt kleepuv, et grillimise afääri igati õigustada.

Köögivilju kombineeri vardasse vastavalt oma eelistustele või külmkapi sisule. Minul olid koosk kanaga vardasse lükatud seened, suvikõrvits, punane sibul ja paprika. Hästi sobivad ka (kirss)tomatid või baklažaan.

Grillitud kana ja köögiviljavardad BBQ teriyaki marinaadis

Aeg kokku 30 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

 • 500 g kanafileed tükeldatuna
 • 200 g šampinjone
 • 1 punane sibul tükeldatuna
 • 1 suvikõrvits tükeldatuna
 • 1 paprika tükeldatuna
 • Õli grillimiseks
 • Marinaad:
 • 3 sl Kikkomani Teriyaki BBQ kastet
 • 2 sl Kikkomani sojakastet
 • 2 küüslauguküünt hakituna
 • 1 sl mett
 • Värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

 • Sega kokku marinaadiained. Tõsta tükeldatud kana ja köögiviljad marinaadi ja jäta vähemalt paariks tunniks kuni üle öö marineerima. Lükka siis marineeritud kana ja köögiviljad vardasse. Kuumuta grill ja grilli vardaid mõlemalt poolt mõned minutid, kuni kana on läbi küpsenud. Võid vardaid grillimise ajal ülejäänud marinaadiga või õliga pintseldada. Serveeri kuumalt.

Suurima valiku Kikkomani tooteid leiad Nori.ee poest, hea valik on ka Rimis ja Kaupmehes. Väiksema valiku tooteid leiad ka Maximast ja Selverist.

Postitus sündis koostöös Kikkomaniga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.