Arbuusid on praegu küpsed, magusad ja mahlased. Kuumadel suvepäevadel, mida veel mõneks õndsaks päevaks jagub, kulub jahutavat arbuusi palju. Kui niisama arbuusiga maiustamisest tüdimus peale tuleb, võib hoopis väikese vimkaga arbuusisalatit valmistada, kus arbuusile lisamaitset andmas suhkrust, laimimahlast, mündist ja viinast valmistatud kaste.

Väikese vimkaga arbuusisalat mündi, laimi ja viinaga

Aeg kokku 10 minutes

Koostisosad

  • 1 ca 3 kg kaaluv arbuus tükeldatuna ja seemnetest puhastatuna
  • 1,5-2 dl laimimahla
  • 1 dl DanSukkeri ekstrapeent suhkrut
  • 1 dl viina
  • Peotäis värsket münti hakituna

Valmistamine

  • Sega laimimahl suhkruga kuni suhkur on lahustunud.
  • Sega laimimahl ja suhkur, kuni suhkur on lahustunud. Lisa viin, sega läbi ja kalla kaste siis tükeldatud ja kaussi tõstetud arbuusile. Lase umbes 1 tund tõmmata ja serveeri siis koos tükeldatud mündilehtedega.

Postitus sündis koostöös DanSukkeriga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.